Sumbawa Besar

We verblijven 2 nachtjes in cottages gelegen aan het strand. Even lekker de relax stand aan. De hutjes zijn erg simpel, koud water en verder weinig comfort. Maar wel voorzien van airco een fijn balkonnetje voorzien van goede stoelen en er is lekkere koude Bintang voorhanden, kortom de ingrediënten voor ff ontspannen zijn aanwezig. Het stand is op 2 stappen vanaf het hutje te bereiken dus heerlijk ff niets……..

Ons huisje

Het is zondag en het strand wordt druk bezocht door lokale bevolking een gezellige bezigheid, beetje op strand liggen, wat eten en lekker zwemmen.

Het strand ligt op een paar stappen van ons huisje

We bezoeken in de middag nog even het plaatsje Sumbawa Besar en nemen een kijkje bij het Istana Dalam Loka (het voormalige paleis van de sultan), prachtig om te zien. Het paleis is geheel opgebouwd van teakhout en dateert uit medio 1885.

Paleis van de sultan

Ons eigen “privé” strand

Een antwoord

  1. Lekker even ontspannen na alle indrukken tot nu toe. Het ziet er allemaal schitterend uit. Geniet!!!

Reacties zijn gesloten.