China 2024

Dit jaar een bijzondere reis die we al lang op de planning hadden: een Grand Tour China. In vier weken proberen we de highlights van dit majestueze land te ervaren. We vliegen vanaf Schiphol via Zürich naar Shanghai waar ons avontuur start, en waar we de drukte van een moderne wereldstad gaan ervaren. We kijken uit naar de cultuur, ’t eten, de mensen, het neonlicht maar ook de oude
steegjes, de prachtige natuur en alles wat China te bieden heeft. Of we alle belevenissen kunnen delen is nog maar de vraag: de Chinese overheid blokkeert alle westerse apps en systemen. Dus geen WhatsApp, Snap, Google etc…. improviseren en old-school documenten uitdraaien dus!! Een extra dimensie aan dit avontuur!!

Hopelijk kunnen we deze site wel bijwerken zodat jullie kunnen meelezen. zodat jullie kunnen meelezen. De voorbereidingen zijn zoals gebruikelijk tot in de puntjes verzorgt door Barbara die zelfs al 3 jaar een cursus Mandarijn (Chinees) heeft gevolgd. Wat hebben wij er (weer) een zin in. Gedurende onze reis zullen we pogen jullie zo goed als mogelijk (en zo goed als de internet verbinding toelaat) jullie op de hoogte houden van onze avonturen.

Een antwoord

Reacties zijn gesloten.