Finding Nemo

Wat een prachtige snorkellocatie is Flores! We vaarden vanmiddag naar een prachtig strand, Pink Beach, waar het rode koraal het strand roze kleurt. Maar de echte schat lag onder water: prachtige koraaltuinen met de mooiste gekleurde vissen. Wat een cadeautje was dat om daar te snorkelen.

Bounty Island

Fenomenaal! Maar de kers op de taart kwam daarna, toen we naar een ander eiland vaarden en we vanaf de houten steiger de vissen al konden zien zwemmen. We hadden oud brood mee om ze te voederen. Met succes!

De eilanden rondom Flores zijn net een groot aquarium (even de visjes voederen)

Honderden tropische vissen en visjes kwamen lunchen. Ze zwommen gemoedelijk om ons heen en kwamen ook nieuwsgierig dichterbij om ons te bekijken of zelfs te proeven.

Rondzwemmen in een groot aquarium

(Gelukkig alleen de kleintjes) een school kleine barracuda- achtig vissen zwom rondjes om Li Chen en mij, en een echte grote barracuda kwam ook even hallo zeggen. Het was absoluut geweldig!!!! Roodverbrand en met een grote glimlach gaan we al het zand en zout van ons afspoelen. Een dag met een gouden randje!

Rondzwemmen in een groot aquarium