Agra Dag 2 Taj Mahal

IMG_1434_3De Taj Mahal………. Een wereldwonder. En dat is het. Met verbazing hebben we gekeken naar dit Mausoleum geheel gebouwd uit wit Marmer. Dit marmer refelcteerd prachtig bij zonsop en/of zonsondergang. De Taj Mahal is gebouwd in de mogulstijl, een mengvorm van islamitische en hindoe architectuur. IMG_1455_3

Het sprookjesachtige gebouw is versierd met ingelegde stenen en is volkomen symmetrisch. Vandaag is het een heldere dag en hebben we kunnen genieten van dit prachtige schouwspel. Morgen bezoeken we de Taj Mahal en zullen ook de binnenkant mogen aanschouwen maar voor nu dan alvast maar de prachtige foto’s.

 

2 gedachten over “Agra Dag 2 Taj Mahal

  1. Super mooi!! Voor ons zit het er bijna op. Nog 1 nachtje toronto en dan weer naar huis!!

Reacties zijn gesloten.