Reis virus slaat toch weer toe…….

December de dagen worden korter. Tijd om eens na te denken over onze reisplannen voor volgend jaar. Dit jaar niet zo ver…. misschien Oostenrijk en/of Zwitserland Zuid-Duitsland is ook een mogelijkheid. En dan kleppert de brievenbus de reisboeken van verre bestemmingen vallen op de deurmat. Djoser, Koning Aap, Sawadee en Baobab allemaal prachtige catalogi met schitterende bestemmingen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

Het duurt niet lang en we worden weer gegrepen door de prachtige bestemmingen en dan gaat het toch weer kriebelen en slaat het “reis virus” weer toe………. Na het opvragen van wat aanvullende informatie besluiten we dit jaar één van onze droomreizen te realiseren namelijk een rondreis door INDIA en NEPAL………..

De voorbereidingen kunnen beginnen.

We hebben gekozen voor een groepsreis. We reizen met Djoser Junior met kinderen van 4 tot 12 jaar. Vorig jaar hebben we gemerkt dat Li Chen het erg leuk vindt om contact te hebben met andere kinderen van haar eigen leeftijd. Dit heeft voor ons als ouders ook wat voordelen. In juni/augustus is het ERG warm in India dus ligt het tempo wat lager (aangepast op kinderen) en zijn alle hotels voorzien van een zwembad. Voor de rest genieten we van de vrijheid die hoort bij ver reizen.