Sheridan

fotoEn wie rijdt daar op zijn paard door de prairie….

Geen idee, maar wij rijden er wel, met onze twee grote auto’s!!! We ontbijten in een groezelig tentje met vooral lokale bevolking (cowboys en –girls dus!) en vervolgen onze weg door dit fascinerende land.. De rit is vandaag niet zo lang, gelukkig, want we zijn nogal moe van het vroeg opstaan en laat gaan tukken….

Ook vandaag weer een afwisselend landschap met tussen de prairies door een bergland (Big Horn) waar we ineens op grote hoogte zitten om vervolgens net zo snel weer af te dalen naar de vlakten.. Het blijft me verbazen en ik vind het nog steeds prachtig.

IMG_6683

We komen op tijd aan in Sheridan, wederom een schattige stad, met een heerlijk zwembad direct bij onze kamers. De rest van de middag doen we op het gemakje: er wordt een wasje gedaan, een shopje gedaan, lekker gezwommen, de kids badderen samen en we eten heerlijke pizza tot slot!

En nu vallen de oogjes bijna dicht dus…. Tot morgen in Rapid City (hopen dat de WiFi ook Rapid is!) !