Amerikaanse Platteland

En natuurlijk schijnt de andere dag de zon wél stralend…. En besluiten we om te lunchen in Glacier, in een prachtig deel van het park aan een meer met uitzicht op, jawel, een gletsjer!! Dit maakt de vorige dag meer dan goed! De mannen spelen wat met de camera’s, de kinderen zijn gefascineerd door de squirrels en de mama’s …. Die genieten gewoon…

IMG_5659

we vervolgen onze weg naar Great Falls, een klein stadje op het platteland. De rit er naar toe is prachtig: enorme vergezichten met een landschap dat vooral bestaat uit droog weiland, een enkele boerderij met een weg er heen en verder….. Niets! Erg eentonig en dat kilometers lang…. Je zal hier maar wonen! Er is echt niets te zien of te doen, winkels zijn minstens een uur rijden en werk buitenom de boerderij dus ook… Dit is backcountry all the way!! En daar mocht ik, Bar, al rijdend in onze Dodge,een paar uur van genieten tot in Great Falls..IMG_5709IMG_5726