Kuala Lumpur

LiChen4
Samen met mama bij de apen, spannend
LiChen5
Daarna alleen poseren naast de apen

Vandaag eerst uitslapen, lekker ontbijten en een beetje bijkomen. De jetlag zit er nog behoorlijk in. We besluiten om deze ochtend terug te gaan naar het park waar Li Chen weer lekker kan zwemmen en spelen. Deze middag staat er ook nog een trip op het programma naar het park Kuala Selangor. Hier komen vele Fire Flies voor en dit schijnt een spectaculair gezicht te zijn, nou wij zijn benieuwd! Na een lekkere bak koffie bij een leuk tentje onder de Petronas Twins lekker gerelaxt in het park. Om 3 uur terug naar het hotel waar we worden opgehaald voor ons tripje. Terwijl we verder wegrijden van Kuala Lumpur zien we de omgeving groener en groener worden, mooi hoor. Onderweg maken we nog een stop en komen hier vele apen tegen, Li Chen kijkt haar ogen uit, zitten deze niet in een kooi? Nee hoor deze apen lopen hier los en graaien en snaaien alles wat ze te pakken kunnen krijgen. Chen is eerst een beetje terughoudend (prima, want het zijn tenslotte wilde dieren) maar daarna wil ze best wel even op de foto. Eigenlijk kan de dag al niet meer stuk. Daarna lekker eten in een goed seafood restaurant waar ze gelukkig ook kip hebben. Chen eet haar buik rond in garnalen, vis en als slot watermeloen (Maloen zoals Chen het noemt). Met een goed gevulde buik op pad naar de Fire Flies. Zou het wat zijn of is het uiteindelijk een “tourist trap”. Aldaar aangekomen krijgen we een zwemvest om stappen in een roeiboot (met roeier) en roeien de rivier op, nu maar wachten tot het helemaal donder wordt, en dan………. ja wel hoor Fire Flies, duizenden en duizenden het lijkt wel kerst! Alle vliegjes knipperen tegelijk aan en uit wat een prachtig gezicht. Chen krijgt er van de roeier één op/in haar hand en geniet van het flikkerende lampje…….! SUPER. Nu terug naar KL en naar ons bedje want morgen vertrekken we vroeg naar Taman Negara. Onderweg zien we de Petronas Twins nog in de avond, wat een prachtige torens. Tot morgen.

LiChen6
Genieten van het uitzicht

 

Toren
Petronas Twins By Night