San Diego (Dag 19 en 20)

Het zit erop! Momenteel zitten we op het vliegveld van San Diego om via Chicago naar A’dam te vliegen. De laatste dagen jammer genoeg geen internet dus geen updates de laatste dagen maar de waren geweldig een fijne afsluiting van onze vakantie (roadtrip) Amerika. Eergisteren naar San Diego ZOO en gisteren Sea World beiden fantastisch de zoo is immens groot en alle dieren die je je kunt voorstellen zijn er, zelfs Panda’s Sea World is een unieke ervaring een combi. Van dierentuin en pretpark we hebben genoten voornamelijk van de show met de orca’s hebben erg indruk op ons gemaakt en we (Li Chen) hebben genoten van de show van Sesamstraat de meet and greet met koekiemonster en elmo zijn vastgelegd op foto en we hebben de dag afgesloten in leuk café annex diner. Nu nog een dag wachten, wachten en wachten en dan zijn we weer thuis waar het volgens de laatste berichten goed weer is geworden. Als dit nog zo blijft neem ik de rest van de week vrij om lekker na te genieten en wat te klussen. We vonden het er leuk dat we zoveel reacties hebben gekregen weg leuk dat jullie ons volgden, zodra we thuis zijn zal ik proberen het fotoalbum te vullen met mooie foto’s. Liefs Pieter, Barbara en Li Chen.

20120724-093301.jpg