Los Angeles (Dag 17 en 18)

De dag zag er veelbelovend uit! Met een stralend zonnetje vertrokken we vanmorgen op tijd naar het waterpretpark Raging Waters in San Dimas. Het was een klein half uur rijden maar we stonden al vrij snel in de file op de snelwegafslag naar t park, wat ruim een drie kwartier in beslag nam voor we op het terrein waren. Om een lang verhaal kort te maken ( na drie uur nog niet in t park): gekkenwerk zo druk en slecht georganiseerd! Het park is op zaterdag de uitvalbasis voor half LA (geen toerist te zien en er werd om ons heen alleen Spaans gesproken!), en daar is het park logistiek niet op voorzien. We zijn heel teleurgesteld weggegaan, want de rijen in t park bij de glijbanen waren niet minder lang. We wilden onszelf nog meer ergernis besparen, daar hadden we geen zin in..maar wat dan, met een teleurgesteld meisje? (meisjes eigenlijk), Na wat overleg zijn we naar Downtown Disney gereden. Dat is de winkelstraat met allerlei dingen rondom en van Disneyworld waar je gratis in kunt. Hier hebben we de middag zinvol doorgebracht: LC heeft een beer geboren laten worden bij Build-a-Bear! Hij heet Mickey en heeft cowboykleren aan! Ze is er erg blij mee! Ook het schminken viel bij haar in de smaak: ze is de hele middag een mooi poesjes geweest! We hebben een heerlijk koud witbiertje gedronken op het terras en uiteindelijk zijn we allemaal tevreden naar ons hotelletje gereden. We gaan na het debacle van vandaag morgen vroeg op pad om voor de opening al bij de deuren te staan van San Diego Zoo… Nu maar hopen dat ze hier op zondagmorgen niet ook massaal naar een attractie gaan….