Grand Canyon (Dag 14)

Vandaag een bezoek aan de South Rim op deze bijzondere dag, want het is vandaag de 17e en Bar is jarig, vanochtend ballonnen opgeblazen en het cadeautje van LC uitgepakt. Vervolgens naar de supermarkt om gebak te haken (tenminste iets wat ervoor doorkan) lekker nog nog een koffie bij Starbucks en daarna op weg. Het is circa 3,5 uur rijden en de lucht is helemaal helder we hopen dus op mooie vergezichten. De reis loopt voorspoedig en rond 10en arriveren we in Grand Canyon NP. Het is nu circa nog een uurtje rijden. Al spoedig krijgen we de eerste view points en het zicht is prachtig. Vandaag bezoeken we het laatste NP en beiden komen we tot de conclusie dat we Bryce en Antelope de mooiste parken vonden. De Grand Canyon is prachtig echter werkelijk overspoeld met toeristen. Vanavond gaan we lekker uit eten (neen, niet bij Denny’s) maar in het restaurant van ons hotel (meer is er overigens ook niet inde buurt). Nu zitten we lekker bij het zwembad, biertje erbij! Vanavond de foto’s eens bekijken.

20120717-193304.jpg

20120717-193251.jpg