Schiphol – San Francisco (Dag 1)

20120703-191518.jpgVandaag rond 13:00 uur vertrokken naar Schiphol, we willen er graag voor de files zijn zodat Li Chen op tijd naar bed kan. Ingecheckt in hotel Schiphol A4 en even naar de kamer. Vervogens zijn we als volleerde “spotters” naar de Polderbaan gegaan om aankomende vliegtuigen te bekijken. Je gelooft je ogen niet een frietkot een ijscokar en een aparte parkeerplaats vol met lotgenoten. Gewapend met een notitieboekje en je camera alle vliegtuigen “spotten”. Na het spotten nog even een hapje en dan snel onder de wol, morgen gaat om 5:00 uur de wekker.

20120705-165907.jpgWe zijn er…….. Na een (erg) lange reisdag van circa 17 uur zijn we eindelijk aangekomen in San Francisco, de reis is prima verlopen. We hadden een super luxe vliegtuig welke van alle gemakken was voorzien o.a. oplaadpunt voor multimedia zoals iPhone en zelfs een wandcontactdoos voor de laptop.  Li Chen heeft lekker filmpjes gekeken en geslapen.

Na de aankomst zijn we allemaal wel erg moe, dus nog even een hapje eten en dan snel onder de wol, het vuurwerk is alleen maar goed te bekijken van Fishermans warf en dit is te ver vanaf ons hotel. Geen vuurwerk foto’s dus.