Oostenrijk Dag 1

Vandaag aangekomen in Oostenrijk. Onderweg behoorlijk wat file gehad. Mede veroorzaakt door terugkerend vakantie verkeer maar goed we zijn er. We hebben een heerlijk appartement in het Pitztal wat van alle gemakken is voorzien waaronder (het belangrijkste)  een heerlijk eigen balkon met een prachtig uitzicht op de bergen en de omgeving van Pitztal. Ons eerste tripje is naar boven op de Pitztaler Gletcher. Helemaal boven circa 3200 meter is het zicht helaas 0 een beetje chagrijnig nemen we maar een bak koffie en maken de plannen op voor de rest van de dag…..

echter kwartiertje later klaart het weer ineens op en worden we getrakteerd op prachtige vergezichten. Wat een schitterend uitzicht. 

Eenmaal boven besluiten we om ook maar richting de Gletcher te hiken, naar beneden ging prima maar terug naar boven pffff dat was weer even zwoegen. Als met al een heerlijke eerste dag en we zijn benieuwd naar wat de rest van de week ons brengen gaat. Morgen gaan we eerst Raften op de Inn. Oostenrijk bevalt ons prima, het weer zit mee en de natuur en omgeving zijn prachtig. Tot morgen.