Home….

En we zijn weer thuis!
Donderdag in Denver regende het, waardoor we genoodzaakt waren een indoor activiteit te zoeken. Er is genoeg te kiezen en de keus is gevallen op Denvers Museum of Nature & Science

IMG_7062

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dat bleek een goede keus. We hebben ons een hele dag vermaakt met de verschillende tentoonstellingen zoals fossielen van dino’s, dieren van Noord-Amerika (en we bleken er heel veel live en levend te hebben gezien!), Farao’s en de Ruimte…. Er was ook een kinder-ontdekplek waar de kids konden spelen met water, fossielen konden opgraven, konden knutselen en allerlei technische dingen mochten uitproberen! Voor ieder talent een mogelijkheid! Erg interessant dus: Li Chen wist niet waar eerst te beginnen! We hebben allemaal genoten van het museum; een mooie afsluiter!

IMG_7068

Tot slot van onze vakantie zijn we bij een Mongolische grill gaan eten. Een wokrestaurant maar dan op een ronde maalsteen met koks die met lange zwaarden je eten bakken. Heerlijk!
Tja….en dan moet je terug naar t hotel en je tassen voor de laatste rit gaan inpakken. Bestemming: thuis… We vinden het jammer om weer terug te gaan…
We zijn vroeg op gestaan, hebben de auto ingeleverd, naar het vliegveld gereden… We vlogen om 11u en waren om 8u present. Helaas was Delta zo onaardig om de leden van ons gezelschap van twee families met 6 personen allemaal door het vliegtuig verspreid een stoel te geven: grapje zeker? Nee hoor… We moesten praten als brugman om toch twee aan twee te kunnen zitten waardoor Li Chen en ik op de vlucht van Minneapolis naar Amsterdam helemaal achterin zaten, en Pieter in z’n eentje een heeeeeel eind verder voorin alleen… Beetje jammer Delta, slechte beurt!!
Maar..we zijn weer veilig thuis gekomen…
Tijd voor een laatste bakje koffie in Raamsdonksveer en dan naar Kwedamme….En dan moet je het met je jetlag en nacht overslaan volhouden tot ’s avonds… Gelukkig was poes Tommie erg blij om ons weer te zien, onze ouders niet minder (al was de aandacht voor LC t grootst, hihi)!!!!
En dan de rotste klus na de vakantie: alles uitpakken en wassen..
Onder het eten terugblikken en alle hoogtepunten en jammers nog eens de revue laten passeren om met een voldaan gevoel ons eigen bedje in te duiken en 14u later weer wakker te worden.. (Ik dan toch)
Wederom een heerlijk avontuur!!! Fantastisch!